Kerstbonnen Gemeente Leeuwarden

L.A.P. staat voor Liefde, Aandacht en Progressie. In ons leerbedrijf werken slachtoffers van geweld aan hun nieuwe toekomst. Van geweld naar geweldig! Met jouw aankoop draag jíj bij aan die nieuwe toekomst 🧡 Lees hier ons volledige verhaal. 

Hieronder vind je alle producten die je tegen inlevering van kerstcoupons van de Gemeente Leeuwarden kunt kiezen.

De mini vlaggenlijnen zijn € 12,95 voor 2,5 meter en deze schaf je nu aan voor de speciale actieprijs van 2 kerstcoupons. Het standaard formaat vlaggenlijnen is € 17,95 voor 4 meter en schaf je nu aan voor 3 kerstcoupons, de 7,5 meter lengte komt op 6 kerstcoupons. Ook kun je kiezen voor een set van een mini en een standaard vlaggenlijn en deze is nu speciaal voor jou aan te schaffen voor 5 kerstcoupons!

Het L.A.P. Atelier heeft alleen een webshop en geen fysieke winkel. Om jouw bonnen te kunnen inruilen voor een vlaggenlijn bij ons naaiatelier aan de Mr. P.J. Troelstraweg 147-2 in Leeuwarden, vragen we je om een mailtje te sturen naar info@lapatelier.nl. Vermeld in de mail de vlaggenlijn van jouw keuze en wanneer je de vlaggenlijn wilt komen afhalen tegen inlevering van de bonnen.

 

© 2017 - 2024 L.A.P. Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel