Als u een bestelling bij L.A.P. Atelier plaatst, dan laat u uw persoonsgegevens bij ons achter. Graag informeren wij u over welke persoonsgegevens wij verzamelen, wat wij met deze persoonsgegevens doen en hoe u zich kunt beroepen op uw rechten. Ook informeren wij u welke cookies we gebruiken en waarom. L.A.P. Atelier respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. L.A.P. Atelier zal nooit gegevens verkopen aan derden.

Hoe komen wij aan uw gegevens?
Als u een bestelling bij L.A.P. Atelier plaatst, dan laat u persoonsgegevens bij ons achter zoals:

  • -    Uw e-mailadres
  • -    Uw naam
  • -    Bedrijfs- of organisatienaam
  • -    Straatnaam en huisnummer
  • -    Postcode, plaats en land
  • -    Eventueel een afwijkend afleveradres
  • -    Uw telefoonnummer
  • -    Eventuele opmerkingen
  • -    Betaalwijze

Grondslag van de verwerking
Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de uitvoering van uw bestelling. De verwerking van uw persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Bewaartermijn
Wij bewaren uw persoonsgegevens nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van de overeenkomst, tenzij wij wettelijk verplicht zijn om deze gegevens te bewaren of u toestemming hebt gegeven voor het bewaren van uw gegevens.

Ontvangers van gegevens
Wij schakelen soms derden in om diensten voor ons uit te voeren die te maken hebben met de website. Wanneer wij derden inschakelen blijven wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Met deze derden maken wij contractuele afspraken over de omgang met uw persoonsgegevens zodat uw privacy gewaarborgd blijft.

Google Analytics
Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op uw voorkeuren, verzamelen we bepaalde gegevens betreffende uw gebruik van deze website. Deze informatie kan worden verzameld door gebruik te maken van zogenaamde ‘cookies’. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst. U kunt het gebruik van ‘cookies’ via de instellingen van uw browser uitschakelen.

Blooming Bakery maakt gebruik van cookies van Google Analytics om statistieken te verzamelen over het gebruik van de website. Hiermee kunnen we de website vervolgens verbeteren. We hebben om uw privacy te waarborgen een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google, het ‘delen van gegevens’ uitgezet en de laatste 4 cijfers van het IP-adres gemaskeerd. We maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven.

Voor meer informatie over de wijze waarop Google gebruik maakt van cookies, verwijzen we u naar deze pagina op de website van Google: https://www.google.nl/policies/privacy/

Mijnwebwinkel
De website van L.A.P. Atelier wordt gehost bij Mijnwebwinkel. Met deze partij hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten.

Visma
Wij gebruiken het boekhoudprogramma van Visma om uw factuur te verwerken. Ook met deze partij hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten.

Uw privacyrechten
U hebt een aantal specifieke rechten als het gaat om uw persoonsgegevens. Wij leggen u graag uit welke rechten dit zijn en hoe u zich hierop kunt beroepen.

Inzage in persoonsgegevens, het recht op rectificatie en verwijdering van gegevens
U kunt altijd inzicht krijgen in de gegevens die wij van u hebben. U kunt hiertoe een schriftelijk verzoek indienen bij L.A.P. Atelier via info@lapatelier.nl Komt u onjuistheden tegen in de door ons bekende persoonsgegevens? Dan kunnen deze op uw verzoek worden verbeterd, aangevuld of verwijderd.

Recht op het indienen van een klacht
Vindt u dat wij niet geheel in overeenstemming handelen met de Algemene Verordening Gegevensbescherming? Wij staan altijd open voor relevante opmerkingen en feedback.

U kunt ons bereiken door te mailen naar info@lapatelier.nl. Als de klacht over privacy niet naar tevredenheid wordt opgelost, kunt u contact opnemen met de Functionaris Gegevensbescherming via FG@Fier.nl.

Mocht de klacht niet naar tevredenheid zijn opgelost dan heb je de mogelijkheid om de klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag naar www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Wijzigingen privacy statement
L.A.P. Atelier behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement wanneer wij dat nodig achten. Dit kan bijvoorbeeld aan de orde zijn in geval van aanpassingen in onze bedrijfsactiviteiten of in de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. We raden je aan het privacy statement regelmatig te raadplegen. De meest recente versie van het privacy statement is te vinden op de website van L.A.P. Atelier

Vragen?
Hebt u vragen over ons Privacy Statement? Neem gerust contact met op ons via
info@lapatelier.nl

Contactgegevens
L.A.P. Atelier
Mr. P.J. Troelstraweg 147-2
8919 AA  Leeuwarden

L.A.P. Atelier valt onder stichting Fier

Telefoon hoofdkantoor stichting Fier: 058-2157084

© 2017 - 2018 L.A.P. Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.