Missie, visie en ambitie

Het L.A.P. Atelier is – net als Blooming Bakery – een sociale onderneming die onderdeel is van Fier. Fier is een hulporganisatie voor mensen die te maken hebben gehad met geweld. In ons naaiatelier zetten we in op trots, toekomst en een veilige leer- en werkplek, met aandacht voor de trauma’s waarmee onze deelnemers te maken hebben. Zij winnen een gevoel van trots en eigenwaarde terug door het opdoen van succeservaringen en door het meedraaien in de maatschappij. Ze behalen diploma’s en worden ondersteund in de toeleiding naar werk.

Uw gift aan Fier helpt ons bij het runnen van onze leerbedrijven, bijvoorbeeld bij het aanschaffen van professionele apparatuur en werkkleding. 


Giftenaftrek privépersonen (inkomstenbelastingplichtigen)

Stichting Fier is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wilt u een gift doen aan Fier ten bate van het L.A.P. Atelier, dan mag u deze uitgaven onder bepaalde voorwaarden aftrekken. Dit geldt ook voor giften in natura.

U kunt uw gift overmaken naar bankrekeningnummer NL55RABO0315170107, t.n.v. Fier onder vermelding van L.A.P. Atelier.
KVK: 4100050
BTW: NL004755625B02


Fondsen en bedrijven

Het L.A.P. Atelier wordt gesteund door verscheidene organisaties die samen met ons willen werken aan een mooie toekomst voor slachtoffers van geweld. Overweegt u ons te steunen? We bespreken graag samen de mogelijkheden. Neem contact op met Annemarie van Rijn, fondsenwerver voor Fier via 058-2157084. 

© 2017 - 2024 L.A.P. Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel