Klantenservice

Verkooppunten
De producten zijn via de webshop te koop en bij een aantal verkooppunten.
• via deze webshop
• verkooppunt: Recycle Boulevard van Omrin Estafette, Voltastraat 11 in Leeuwarden
• via Bol.com

________________

Verzendkosten
Wij vragen voor standaard brievenbuspost geen verzendkosten. Echter in het geval van het DIY-pakket (i.v.m. het gewicht) en de tipi (i.v.m. de lengte) worden er wel verzendkosten gerekend. 

________________

Levertijd
De verwachtte levertijd is 2 tot 5 werkdagen. 

________________

Ruilen en retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen het artikel retour te sturen. De verzendkosten van jouw retour zijn voor eigen rekening. Wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 30 dagen na retourneren weer op je rekening staat. Lees hier meer over retourneren.

Uiteraard kan je een artikel ook ruilen voor een ander artikel naar keuze. Dit nieuwe product wordt door ons gezien als een nieuwe bestelling. Retourneer de oude bestelling binnen 14 dagen naar het bovenstaande adres en plaats de nieuwe bestelling.

________________

Bezorging buiten Nederland
L.A.P. Atelier bezorgt alleen op Nederlandse adressen. Het is helaas niet mogelijk om bestellingen buiten Nederland te laten bezorgen.

________________

L.A.P. producten als cadeau verzenden
Het is zeker mogelijk om iemand te verrassen met een product van L.A.P. Atelier. Geef hiervoor een ander afleveradres op bij je bestelling. We sturen geen factuur mee per post, dus de ontvanger krijgt de betaalde prijs niet te zien.

________________

Grote bestellingen
Jazeker! Als je een grote bestelling voor een bedrijf, organisatie of zakelijke afnemer wilt plaatsen, neem dan contact met ons op voor een passende en vrijblijvende offerte.

________________

L.A.P. Atelier: sociale onderneming
Geld verdienen is niet ons hoofddoel. Onze missie is maatschappelijke winst: zoveel mogelijk vrouwen helpen naar opleiding en werk en de afvalberg niet onnodig groter maken. De opbrengst van verkochte producten wordt ingezet om het L.A.P. Atelier draaiende te houden. Iedere bestelling draagt hier direct aan bij.
________________

Leren en werken
L.A.P. Atelier helpt vrouwen door ze een werkervaringsplek te geven. We noemen dit leerwerktrajecten. In een leerwerktraject worden vrouwen toegeleid naar een opleiding of betaalde baan. Ze worden hierin begeleid door een leermeester en een jobcoach. De vrouwen van het L.A.P. Atelier kunnen met behulp van een taalmaatje de Nederlandse taal leren. L.A.P. Atelier is er niet alleen voor slachtoffers van geweld maar voor alle vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
________________

Contact

bezoekadres (op afspraak)        Mr. P.J. Troelstraweg 147-2, 8919 AA Leeuwarden

telefoon                                   06 57 62 66 59  (bereikbaar tussen 8:30-15:30 uur)

e-mail                                     info@lapatelier.nl

Kamer van Koophandel             76056155

IBAN                                       NL33RABO0139475664  t.a.v. Stichting Future Factory/L.A.P. Atelier Leeuwarden

BTW-nummer                           L.A.P. Atelier is onderdeel van Stichting Fier en heeft geen BTW-nummer

 

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem dan contact met ons op:

 info@lapatelier.nl

© 2017 - 2024 L.A.P. Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel