DUURZAME SAMENWERKING
 


Fier en A House of Happiness

Het L.A.P. Atelier is een initiatief van Fier en A House of Happiness. Fier is expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties. A House of Happiness is een bekende hollandse gordijnenfanbrikant. In het L.A.P. Atelier doen cliënten van Fier waardevolle werk- en leerervaring op en maken zij prachtige textielproducten van reststoffen uit de gordijnindustrie. Samen geloven wij in een sociale en circulaire samenleving. Een samenleving waar producten niet worden weggegooid, maar hergebruikt en gemaakt onder sociale omstandigheden. 


Omrin

Omrin betekent kringloop. Dit Noord-Nederlandse afvalverwerkingsbedrijf won onlangs de titel 'Duurzaamste bedrijf van Nederland' door Stichting Nederland CO2 Neutraal. Met de Recycle Boulevard in Leeuwarden biedt Omrin een ontmoetingsplek, circulaire werkplaats, leeromgeving en inspirerende winkelboulevard onder één dak. En wist je dat je onze vlaggenlijnen hier ook kunt kopen? 


Soroptimisten

Samen met Soroptimistclub Rotterdam ontwikkelden we een prachtige blauw-gele Soroptimistvlaggenlijn. Verkrijgbaar mét en zonder logo. We zijn trots op de samenwerking met en de steun van deze fantastische club, die staat voor wereldwijde verbetering van de positie van vrouwen en meisjes. Samen maken we de wereld een stukje mooier! 


Friesland College en Cibap

Met het Friesland College en Cibap hebben we een mooie samenwerking in het aanbieden van stageplekken voor de mbo-opleiding Creatief Vakman. 

© 2017 - 2024 L.A.P. Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel